Перфектната среща – как да организирам вечерта?

Поканил съм момиче на среща. Тя идва от друг град. Мисля, че иска секс, но не там е въпроса. Всъщност съм сигурен, че иска секс.

Искам обаче да прекара така както никога до сега. Искам да е в екстаз още преди да сме си легнали. Просто искам да се побърка и никога да не забрави вечерта .Помагайте!!!

Та работата ще е в студентската стая. Музика, свещи, вечеря, филм (естествено преди това ще я заведа на едно кафе поне или на някое много спокойно място, ако имате предложения за такива, казвайте). Но от тук идеите ми почват се губят. Ще ви помоля за помощ. Всичко което ви хрумне е добре дошло.

После обещавам да разкажа как е минало. Момичето е сериозно. Без лигавщини, без тъпи вицове и измислени фрази. Харесваме се много и сме доста еднакви по характер. Хайде благодаря предварително. Каквото се сетите - питайте!!!

сподели ме

12 мнения за “Перфектната среща – как да организирам вечерта?

 1. Ако разбирам добре въпроса ти – питаш какво да правиш след като се върнете от кафето? Аз бих купил една бутилка вино – идеално ще се комбинира с романтиката, която си замислил. Оттам нататък нещата сами ще се получат – повярвай ми 😉

 2. 🙂 дам виното е ясно.Първо да благодаря за отговора.Любимия и аромат свещи ,любимата и храна, но аз искам наистина да се побърка. Искам да задействам фантазията и.Хм сега се сетих ,че една бутилка вино няма да и стигне,тя много пие.Дори да похарча повече пари не е проблем(и все пак съм студент 😉 ),проблема е наистина да се изненада.

 3. Пич – гледай да я впечатлиш в леглото, а не по пътя то там. Това, което си й замислил е достатъчно за преди това 😉

 4. Според мен си намислил достатъчно 😉 Другото ще си дойде само както каза Lover.

 5. За побъркаването на едно момиче преди да сте стигнали до леглото най-важно ти как се държиш, а не толкова дали си купил скъпо вино.

  Зависи от това как я гледаш в очите, как й говориш (и не е дори толкова важно какво точно й казваш, а как), колко мистериозен изглеждаш… В никакъв случай не трябва да преиграваш, обаче. Всичко трябва да е естествено.

  Иначе когато стигнете до същността на нещата мога да те посъветвам да не бързаш. Сигурно знаеш и без да ти го казвам… Един хубав трик е още преди да си я докоснал да започнеш леко да я душиш, в смисъл да я миришеш ;-)) Косата, раменете, може и гърдите, но без да докосваш нещо, може само леко да доксваш ръцете и раменети й.

  Прави това поне 5 минути, даже повече, да започне да се чуди кога по дяволите ще направиш нещо повече.

  Също, първо я целуни съмсем ефирно и първи откъсни устни от нея, така че тя да те „подгони“ с устни. Но ти се отдръпни. Може даже за малко да спреш изцяло играта и да отпиеш няколко глътки вино, все едно нищо не се е случило.

  Просто всичко трябва да е напрежение и очекване. Показваш й какви колко е готино и й го отнемаш после, таща че да не знае кога пак ще го получи.

  Като й свалиш сутиена, не й докосвай гърдите поне 5 минути. Концентрирай се над други части от тялото й – рамени, корем, гръб. Леко и бавно подходи към гърдите, после се отдръпни, после още малко повече съм гърдите, после пак се отдъпни. После гърдите, но по-открая. Когато докоснеш зърната трябва да подскочи ако си я загрял добре…

  Ако схващаш идеята би трябвало да се сетиш и по-нататък как да действаш. 😉

  Или пък го знаеш всичко това и нямаше нужда да го обяснявам…

 6. А да, забравих, докосвай я с върха на пръстите си!

 7. Честно да си призная знам само похода към гърдите. Другото ще се изпробва. Благодаря много.5 минути обаче са твърде дълго, тя още на първата ще ми се нахвърли и все пак ще опитам. Играта с върха на пръстите е също много хубав съвет (препоръчвам го), но вече в кулминацията,че и малко преди това е добре да се премине към малко по-груб стил, пак казвам малко и все пак вършат страхотна работа за начало. Ако не вярвате в силата им пробвайте да се докоснете сами някъде (примерно другата ръка дори) първо само с пръсти после само с длан. 🙂
  Разликата е голяма. Това съм го научил от братовчеда- голям шемет.Аз пак да благодаря за отличните съвети. 😉

 8. Аз ще ти дам малко по-различен съвет. Още с влизането да е очарована. Ако намериш достатъчно пари, направи един бърз ремонт на стаята.. най-малкото смени тапетите и сложи новите в светли цветове за да може светлината на свещите да е по-отчетлива. Знам, че е скъпичък детайл от прекарването, но ако искаш наистина запомни това прекарване ти препоръчвам да го направиш. Ако имаш достатъчно пари, разбира се. Защото много хора съм чувал да се оплакват от това, че в квартира, роматична вечеря не става заради обстановката – особено на свещи, които осветяват всички грозотии в стаята.

  Това е само страничен съвет, който опира до възможност. Ако ли пък не, смятам, че по-горе получи достатъчно добри съвети, които можеш спокойно да следваш. Ако пък стаята ти и така си изглежда добре.. хаха.. още по-добре 🙂 Успех!

 9. В крайна сметка мина невероятно. Наистина не е лошо човек да се постарае, за да прекара добре. Каза че съм се престарал, но си личеше, че това и хареса. И след това секса беше най добрият, който съм правил. Повече едва ли ще вляза в тази тема, но благодаря на всички, че помогнаха.

 10. Радвам се за теб и че е минало добре. В същност, бях сигурен, че ще мине добре 🙂
  Само ти не беше сигурен в себе си, а трябва!

 11. Еми просто му кажи , че я обичаш ако наистина и тя та обича ши остане при теб и щи каже че и аз те обичам мили но ако не та обича вече никога нема да си му приятел дори ща истрие!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *