Незнам какво да правя…

Ще Ви разкажа една дълга история. Искам да ме посъветвате какво да правя!

Преди месец прекратих една дълга и леко мъчителна 7 месечна връзка с едно момиче, но малко преди да приключим се запознах с едно момиче в интернет и два месеца си писахме и точно седмица след като се разделих с бившата се видяхме харесахме се и така да се каже се взехме.

Но незнам дали просто такъв ми е бил късмета, но сегашната и бившата по характер са едно към едно даже сегашната е по зле. Става въпрос постоянни ревнуванки, къде си какво си, защо и с кого. И някакви силни думи и депресиращи неща от рода на "Искам ти да си последното момче в живота ми" и тем подобни гадни работи, а аз съм само на 18 🙂

Също така докато бях в развод с бившата едно друго момиче ми писа по нета и си лафихме на всякакви теми просто съм си чупил пръстите до късно вечерта в нета, разговори по телефона смс и т.н.

И преди две седмици когато вече бях с новото момиче решихме да излезем и просто всичко беше уникално яко и неповторимо. прекарвахме перфектната вечер (в последствие беше развалена от сегашната ми пр) и така после си пишехме още в скайп и всичко беше много яко, перфектно. Докато нямам какво да си кажа с др-те момичета с нея винаги си пишем, постоянно и се случи така, че събота излязохме и се целунахме натискахме и т.н. и стигнахме до леглото където не съм правил просто секс с нея да стоя и да я блъскам като труп, а беше нежно, докосвания, целувки  - просто правихме любов.

За първи път през живота си изневерих на моя приятелка. След събота се виждахме всеки ден, но днес тя ми каза че е по хубаво да не се виждаме повече защото със сегашната ми приятелка се познават, аз след месец заминавам да уча в друг град и просто ще свикнем един с друг и ще ни е трудно и тежко.

Но аз не мога да спра да мисля, за нея искам да съм с нея. Не ме интересуват бивши сегашни и т.н. това е момичето което ме кара да я търся, да бягам след нея, да има интрига да ми е интересно... Тя е като препятствие нещо като крепост. Докато сегашната ми приятелка, какво и да й кажа се съгласява с мен. Каквото и да искам да направи го прави и все едно имам куче пазач, а не приятелка.

Та момичето каза, че е по хубаво да не се виждаме. Но аз искам да я виждам всеки ден и да бъда с нея и да се боря за нея. Но не знам какво да направя и как да я задържа при мен.

Моля дайте ми някакъв съвет и се извинявам за грешното писане, но не ми е лесно!

бутон за социални мрежи

4 мнения за “Незнам какво да правя…

  1. Братле, доста си се оплел 🙂 Тая, пък предишната, пък й изневерих, пък не знам какво си – бая си оплескал ситуацията… Според мен първо трябва да си отговориш на въпроса какво точно искаш ти самият – едва ли е брак, тъй като си на 18 🙂 , ама съдейки по думите ти сменяш девойките като носни кърпички, което в един момент ще ти създаде проблем… А от тази, дето твърди на 18-годишен младеж, че трябва „да е последното момче в живота й“, просто бягай, човече, БЯГАЙ!!!

  2. хмм ехооо Спиш ли какво чакаш да си замине и да опуснеш влака който идва един път в живота….
    Сорри ,че ще го каза ,но ако я опуснеш си НАЙ АМА НАЙ НАЙ НАЙ-ГОЛЕМИЯ ИДИОТ който е открил истинската любов и я остава да му избяга.
    Какво чакаш да завали сняг по време на разцъвтяването черешови дръвчета или деня да стане нощ,а ноща ден кажи ми тичай след нея бори се за нея качи се до луната заради нея
    какво се държиш за няква си там дет кат и кажед „дай лапа“ и тя ти дава
    не си слагай тези тъпи „Невидими ОКОВИ“ около шията заради това че си си по оплескал „малко“

    П.П. Това е моя съвет не бъди ИДИОТ. !!!

  3. Еми ако наистина ти пука за нея, няма да има значение мнението на другите.Мисли само за нея и остави другата.Направи ВСИЧКО за да я имаш, ако ти пука за нея.Вземи и някой савет от сайта, ще ти е от полза!!!

  4. Според мен първо си езясни коя от всички искаш, наистина да е до теб [ за моменто поне 😀 ]… и тогава ако стигнеш до избора да си с тази, която те прави щастлив и обичаш [ най-важното в случая ] признай товя, което чувстваш и всичко ще бъде OK 🙂

    Успех :p … макар, че темата е доста стара… !!!~

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *