Не мога да призная чувствата си на момичето, в което съм влюбен

Здравейте!

За първи път пиша в сайта. Историята ми започна преди 2 години, когато срещнах едно момиче, в което се влюбих от пръв поглед. Тя беше с нейни приятелки. Имахме кратък разговор, когато останахме насаме. Тогава разбрах, че имам чувства, не беше някакъв особен разговор, но усетих искри помежду ни.

След този ден не я видях повече, но я намерих във Фейсбук. Там си писахме цяла година за всевъзможни неща и накрая започнах да ѝ намеквам, че имам чувства към нея. Усещах, че и тя също, но аз сякаш се страхувах че няма да ми отвърне със същото или не знам вече 2 години не сме поддържали връзка, а и тя живее далеч.

Та искам да ви питам какво мога да направя по въпроса. Спрях да се виждам с други момичета и мисля само за нея, но нямам смелостта да надмогна страховете си.

Благодаря.

бутон за споделяне

3 мнения за “Не мога да призная чувствата си на момичето, в което съм влюбен

  1. Живота е твърде кратък да го мислиш толкова много. По скоро подходи по друг начин към нея, не просто от 2 години не си се виждал и да и изръсиш влюбен съм с теб. Изгради комуникация с нея и след това действай ако не стане карай да върви и това е.

  2. Не го мисли много и моят съвет е да не влагаш толкова емоции от самото начало. Все още сте на такъв етап, че няма смисъл да спираш да се виждаш с други момичета. Живей си, забавлявай се – все още си свободен и необвързан, не си поставяй ограничения. Разбирам те, защото и аз се влюбвах лесно и тази история ми е позната… стискам ти палци да се получи, но пък представи си, че накрая стане нещо и не си допаднете, а през това време си изпускал други по-добри възможности. Първо бъди сигурен, че е твоя, че можеш да и имаш доверие и тогава вече влагай чувства и емоции. Така ще избегнеш доста разочарования в бъдеще.
    Колкото до въпроса ти – не проточвай прекалено много работата. Не губи време в чатове… вече сте си писали достатъчно и най-вероятно тя вече чака ти да направиш първата крачка, като поискаш да се видите наживо. Голяма работа, че живее далеч, тъкмо ще си направиш една екскурзия 🙂 Ако е достатъчно умна, ще го оцени много! СПОРЕД МЕН, понеже виждам, че си малко по-притеснителен, ще е най-правилно, ако отидеш с нагласата, че си там, за да си прекарате хубаво, да се видите, да си поговорите, да си направите някоя разходка. Така определено ще си много по-спокоен и отпуснат. Не си концентрирай мислите върху споделяне на чувства, първи целувки, секс и т.н., това би те изнервило допълнително. Наблюдавай я, усети я и вярвай на интуицията си. Ако тя иска да стане нещо, ще ти го покаже, просто се старай да следиш внимателно. Успех!!!
    Мъж на 22 години

  3. Започнете отново да си пишете, направи така че да се срещнете, но не й изръсвай „влюбен съм“-ще я стреснеш, затова действай бавно! Първо възобнови разговорите, след месец-два си измисли работа до мястото, където живее и се срещнете, от това дали иска да се видите ще разбереш с какво отношение е към теб, ако няма против да се видите тогава действай, прегърни я, целуни я и тя сама ще се светне, че имаш чувства 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *