Най-подходящи места за запознанства

Всъщност, необходимо е да приложиш минимални усилия, за да се сетиш, кои са тези места.

Разбира се, това се местата за масов отдих. Там хората са отпуснати от грижите и обикновено в отлично настроение. Къде още хората са в полуотпуснато състояние и за хората е характерно настроение?

Такива места са парковете, плажовете, концертите, танците, спортните площадки, места за разходка и т.н. Дискотеките, баровете и заведенията не ги упоменавам, защото там е прекалено лесно да се запознаеш с който си поискаш.

Също така красивите ъгълчета, забележителностите на твоя град - там често се срещат компании от момичета, самотни и романтични натури.

Всички тези места трябва да отговарят на следните изисквания:

  1. Там момичетата са спокойни.
  2. Те имат много свободно време и добро настроение.
  3. Нямат целеви установки от типа - след час отивам на работа или училище.
  4. Наблюдава се благоразположеното им състояние.

Освен това трябва да спомена, че такива са и всички места за хранене. Защото докато се храни, всеки човек е в благодушно състояние - това като аксиома.

Такива места са и всички възможни клубове по интереси.

Например такива:

Курс по психология (хем ще научиш за взаимоотношенията между хората, хем е пълно с момичета).

Курсове по танци (да можеш да танцуваш, това само по себе си е страхотно за привличане на вниманието на жените, при това на такива курсове вечно не стигат партньори, при това отчети и факта, че танцът е единственият публично допустим аналог на половия акт).

Курсове по йога, масаж и т.н. (предполагат се упражнения, в това число и по двойки).

Курсове "Тантра" (провеждат се често, броят на мъжете и жените е еднакъв, характерни са упражнения с ярко изразена сексуална насоченост).

Курсове по чужди езици (да съвместим полезното с приятното, а и там има много момичета).

Курсове по езотерика (има много забавни упражнения, включително телесни техники).

Всъщност - всичко това е повече от достатъчно. Животът не стига, за да изпробваш всичко това. Разбира се, трябва бързо да се ориентираш - на такива места момичетата са много, а ти си един.

И отново ще повторя - трябва творчески да използваш ситуациите, които ти предлага животът. Много често попадаме на случаи, които е направо грешно да не използваме за свое удоволствие.

Източник: lover.ru

spodelime.com

Едно мнение за “Най-подходящи места за запознанства

  1. изключително . въпросът е къде да потърсят момичетата ,за да намерят момче.може би може да се публикува нещо и за женската аудитория(нищо че саитът е главно за мъже).може би и ние сме ловци понякога 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *